«TROTAMUNDOS», EL PROGRAMA DE RÀDIO ESTEL, ES PASSEJA PER CAN LLUC

A Can Lluc estem d’enhorabona!

No només els mitjans locals, nacionals i internacionals es fan ressò de la màgia que es pot viure en el nostre establiment, sinó també els mitjans catalans han volgut donar a conèixer perquè Can Lluc és un espai en el qual l’essència d’Eivissa es barreja amb el relax i la tranquil·litat de la natura.

El passat mes de maig, Ràdio Estel de Catalunya va entrevistar a la nostra propietària, Tina Soriano, per conèixer de primera mà la importància del turisme rural i l’essència tan especial que ofereix aquest espai, amb la seva localització d’ensomni, la seva olor a camp i les seves arrels agrícoles i familiars. Un lloc únic i diferent, rústic i de qualitat, que enamorarà segur a tot aquell que vulgui optar per una filosofia «slow life» i per un viatge ple de plaers, com el luxe de descansar envoltat de la natura i degustar la gastronomia eivissenca que ofereix el seu restaurant, Olea de Can Lluc. Un consell: escolta l’entrevista i descobreix els secrets del plat típic per excel·lència d’Eivissa: El bullit de peix.

No t’ho perdis! Gaudeix de unes vacances a Eivissa a un hotel amb encant com és Can Lluc. La autèntica Eivissa és possible.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
NEWSLETTER

¿Le gustaría recibir noticias sobre estilo de vida y ofertas especiales?