Guanya un cap de setmana per a 2 persones a Can Lluc, a Eivissa

La revista Descobrir Catalunya, en la seva edició d’abril ha parlat sobre el nostre agroturisme amb molt de carinyo.

Moltes gràcies, ens encanta llegir coses com aquesta sobre la nostra feina i dedicació, ha estat un plaer!

__________________________________________________________________________________________________________________________________

«Can Lluc és un encisador hotel rural que permet, per la seva ubicació i l’exquisidesa de tots els seus detalls, submergir-se en els paisatges autèntics de l’Eivissa, gaudir de la calma i d’unes postes de sol increïbles des del mirador, fer la migdiada sota els garrofers o embadalir-se sota un cel amb mil estrelles.

Can Lluc està situat a pocs quilòmetres de les boniques cales eivissenques, amb unes exclusives instal·lacions per viure-hi unes impressionants postes de sol i a només 10 km de la ciutat d’Eivissa. La seva ubicació és privilegiada: és a prop de tot i, alhora, ofereix tranquil·litat i privadesa.

Aquest exclusiu agroturisme de luxe disposa de 20 habitacions rústiques i modernes —algunes són familiars—, totes decorades amb un gust exquisit, igual que les vil·les, que inclouen cuina americana. També disposa de restaurant de cuina mediterràia i eivissenca elaborada amb productes frescos i naturals, piscina i banyera d’hidromassatge.

El premi és per a 2 persones i inclou 2 nits d’allotjament en habitació doble, l’esmorzar i una ampolla de cava a l’habitació a l’arribada. El premi també inclou dos bitllets d’avió a Eivissa (fins a un import màxim de 150 €).»

Així parla del nostre agroturisme aquesta revista. A més, ens ha nombrat en la seva edició en paper. Gràcies! 

 


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
NEWSLETTER

¿Le gustaría recibir noticias sobre estilo de vida y ofertas especiales?